Victoria
KLUB ABSTYNENTÓW WZAJEMNEJ POMOCY
RADOM

Ten osiągnie wszystko, kto zwycięży siebie

WALNE ZEBRANIE SPRAWOZDAWCZE ZA 2019 ROK

Kolejny rok pracy za nami. Jak zwykle na początku nowego, Zarząd SKAWP Victoria , zwołał Walne Sprawozdawcze Zebranie. Odbyło sie ono 03.02.2020 rku. Główny temat to działalność Stowarzyszenia i jego Zarządu w roku 2019. Przedstawiono zatem sprawozdanie z tej działalności jak też skarbnik klubowy,zapoznał zebranych z wydatkami. Krótko mówiąc,przedstawił sprawozdanie finansowe. Nie jest tajemnicą, że Stowarzyszenie prowadzi działalność statutową. Cieszy zatem fakt,że klub się rozrasta i przybywa z każdym dniem nowych członków. już w br. obchodziliśmy  dwie  rocznice kolegów ,którzy ukończyli rok abstynencji. Nie można tego pominąć,że w naszych szeregach są też ludzie mający 32 letni staż abstynencki a wielu z nas posiada kilkunastoletnią abstynencję. Wszystkie te osiagnięcia to oznaka dobrej pracy Zarządu jak też i wszystkich członków Stowarzyszenia. Cieszy też fakt,że członkowie klubu są bardzo zainteresowani nie tylko abstynencją ale i działalnością klubową. Zatem,członkowie obecni na zebraniu przyjęli obydwa sprawozdania i przez głosowanie udzielili Zarządowi absolutorium. Mamy nadzieję,że nie usiądą na laurach i będą tak dalej prężnie działać jak do tej pory. Czego im i sobie życzymy.